Zoë’s first day (in Dutch)

“Let’s do this!

<!– wp:acf/what-people-say { "id": "block_604b52796cf9f", "name": "acf\/what-people-say", "data": { "title": "Her Story", "_title": "field_6041e94c56a76", "content": "", "_content": "field_6041e94c56ab3", "text_1": "Het is maandag 14 september 2020 en het is mijn eerste werkdag bij Your Expat Agency. Naast dat het natuurlijk mega spannend is zo’n eerste werkdag, is het ook nog eens meer eerste fulltime baan als net afgestudeerde HBO’er. De wekker gaat vroeg en ik sta meteen klaarwakker naast mijn bed. Zijn het de zenuwen of is het enthousiasme? Ik vermoed dat het een mengelmoes is van beide emoties die met 110 kilometer per uur door mijn lichaam gieren. Zenuwen voor het nieuwe en het onbekende, enthousiasme om de schoolbanken in te ruilen voor het werkveld, een zogenoemde carrière op te bouwen en nieuwe dingen te leren. Mijn rol al Junior Relocation Consult\/Coördinator sluit niet bepaald aan bij de richting waar ik voor geleerd. Daarnaast is het een branche waar ik niet op de hoogte was van de business die er achter zit maar waar ik tot mijn verbazing toch heel enthousiast van werd. Niet bang voor een uitdaging en vol goede moed begon ik aan mijn proefmaand. Let’s do this!\r\n\r\nIn de eerste week werd ik al meteen betrokken bij de Relocation processen. Zo mocht ik meekijken bij introductie gesprekken, mee met registraties in het gemeentehuis en was ik al bezig met het plannen van bezichtigingen en het daadwerkelijk bezichtigen van appartementen. Cliché maar wel waar: You learn by doing. Sacha en Judith gaven mij hun vertrouwen en al snel ging ik steeds zelfstandiger aan het werk. Hun vertrouwen in mij zorgde ervoor dat ik zelfverzekerder werd in mijn werk. Hetgeen wat het werk zo leuk maakt is dat geen een Relocation hetzelfde is en het persoonlijke contact met de cliënten. Door het intensieve contact ontstaat er een band waar vertrouwen op nummer een staat, jij bent eigenlijk hun vertrouwenspersoon in een voor hun vreemd land. Daarnaast is geen werkdag hetzelfde. De ene dag zit je de hele dag op kantoor in meetings en het regelen van de documentatie voor een Visa aanvraag, de andere dag ben je de hele dag aan het rennen en vliegen van de ene afspraak naar de ander. Never a dull moment!”, “_text_1”: “field_6041e94c56b80”, “text_2”: “Het onder de knie krijgen van de processen en alle haken en ogen die daarbij komen kijken is hetgeen waar voor mij de uitdaging ligt. Een kleine verandering kan al een verschil maken in het proces en de uitkomst daarvan. Naarmate de tijd en het aantal Relocations verwacht ik deze haken en ogen steeds beter te begrijpen en hierdoor de cliënten steeds beter zelfstandig advies te kunnen geven. Daarnaast is niet te vergeten het spreken en schrijven van Engels een uitdaging. Ik durf te zeggen dat ik de Engelse taal redelijk beheer, dacht ik… Totdat ik met een nieuwe tak van Engels te maken kreeg met termen waar je nog nooit eerder van had gehoord. Eigenlijk zie ik iedere Relocation als een uitdaging. Een uitdaging om de cliënten zo onbezorgd en voorbereid naar Nederland te krijgen, het hen hier zo prettig mogelijk te maken en ze verliefd te laten worden op ons kikkerlandje.\r\n\r\nMijn doelen voor de aankomende zes maanden is het geheel zelfstandig aan het werk zijn en het gehele Relocation proces zelfstandig uit te voeren en hierdoor Sacha en Judith werk uit handen te nemen. Daarnaast staat mij een uitdaging te wachten op het gebied van Marketing voor Your Talent Agency. Mijn doel hierin is om meer exposure te genereren voor Your Talent Agency en content te creëren wat aanslaat bij de behoefte van de doelgroep. Over de toekomst heb ik stiekem een aantal verwachtingen op mijn lijstje. Zo verwacht ik nog veel ervaringen op te doen, uitdagingen aan te gaan en te groeien als persoon. Een ding weet ik zeker: Your Expat Agency overtreft al mijn verwachtingen en hoop nog lang voor dit mooie bedrijf te mogen werken.”, “_text_2”: “field_6041e94c56c69” }, “align”: “”, “mode”: “edit” } /–>

Share:

Put your company in the spotlight with the Diversity and Inclusion Awards powered by Una Collective. Be proud of what you have accomplished for your colleagues, for your company and also for your future talent. Show them how the next generation will be appreciated and show them that you are socially involved!

Your Talent Agency doesn’t color inside the lines. So for the Diversity and Inclusion Awards 2022 you can expect something #epic.

Contact us

shoutout@yourtalent.agency

+31 2 3234 0300

Your Talent Agency BV
Hendrik Figeeweg 3G
2031 BJ Haarlem

Keep up with us on social media

KVK
© 2017-2021
Your Talent Agency

Put your company in the spotlight with the Diversity and Inclusion Awards powered by Una Collective. Be proud of what you have accomplished for your colleagues, for your company and also for your future talent. Show them how the next generation will be appreciated and show them that you are socially involved!

Your Talent Agency doesn’t color inside the lines. So for the Diversity and Inclusion Awards 2022 you can expect something #epic.

Contact us

shoutout@yourtalent.agency

+31 2 3234 0300

Your Talent Agency BV
Hendrik Figeeweg 3G
2031 BJ Haarlem

Keep up with us on social media

KVK
© 2017-2021
Your Talent Agency